Tuesday , October 20 2020

General Knowledge Questions and Answers Sports

61. In “Volleyball” how many players are on each side?

A. 6
B. 7
C. 8
D. 10

View Answer

Answer: Option A

62. The first captain of Pakistan cricket team of was:

A. Imran Khan
B. Abdul Hafeez Kardar
C. Hanif Muhammad
D. None of these

View Answer

Answer: Option B

63. “Malakhra” is a game played in:

A. Balochistan
B. Sindh
C. KhyberPK
D. Punjab

View Answer

Answer: Option B

64. “America Cup” is for:

A. Yachting
B. Hockey
C. Tennis
D. Cricket

View Answer

Answer: Option A

65. National game of Japan is:

A. Judo
B. Boxing
C. Cricket
D. Polo

View Answer

Answer: Option A

66. Olympic Games 2008 was held at:

A. Atlanta
B. Athens
C. Delhi
D. Beijing

View Answer

Answer: Option D

67. When hockey became an Olympic event?

A. 1896
B. 1908
C. 1900
D. 1910

View Answer

Answer: Option B

68. Who won the first Cricket World Cup?

A. West Indies
B. England
C. Pakistan
D. India

View Answer

Answer: Option A

69. When was the first football World Cup played?

A. 1930
B. 1935
C. 1940
D. 1948

View Answer

Answer: Option A

70. Who won the first football World Cup?

A. Brazil
B. Uraguay
C. India
D. UK

View Answer

Answer: Option B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 9 =