Tuesday , October 20 2020

General Knowledge Questions and Answers Sports

51. Pakistan won the Cricket World Cup 1992 under the captaincy of:

A. Imran Khan
B. Waseem Akram
C. Rameez Raja
D. Saleem Yousaf

View Answer

Answer: Option A

52. “The Lords” is a famous cricket ground of:

A. Australia
B. England
C. Canada
D. India

View Answer

Answer: Option B

53. National game of Pakistan is:

A. Polo
B. Cricket
C. Hockey
D. Snooker

View Answer

Answer: Option C

54. The term “dribble” is used in:

A. Cricket
B. Football
C. Hockey
D. Tennis

View Answer

Answer: Option C

55. Ice Hockey is the national game of:

A. Canada
B. Japan
C. France
D. Belgium

View Answer

Answer: Option A

56. “Baseball” is the national game of:

A. Russia
B. US
C. UAE
D. India

View Answer

Answer: Option B

57. The time duration for the football match is:

A. 60 minutes
B. 70 minutes
C. 80 minutes
D. 90 minutes

View Answer

Answer: Option D

58. The origin of the “golf” is attributed to:

A. Iceland
B. Finland
C. Scotland
D. England

View Answer

Answer: Option C

59. The first Davis Cup Tennis Tournament was held in:

A. 1920
B. 1923
C. 1928
D. 1908

View Answer

Answer: Option B

60. National game of Switzerland is:

A. Rugby
B. Skiing
C. Golf
D. Judo

View Answer

Answer: Option B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 9 =