Tuesday , October 20 2020

General Knowledge Questions and Answers Sports

21. The term “Tee” is connected with:

A. Polo
B. Cricket
C. Hockey
D. Golf

View Answer

Answer: Option D

22. The Wimbledon Championship is played in:

A. France
B. Australia
C. UK
D. Canada

View Answer

Answer: Option C

23. The term “bully” is associated with:

A. Hockey
B. Cricket
C. Football
D. Tennis

View Answer

Answer: Option A

24. Googly is associated with:

A. Cricket
B. Hockey
C. Boxing
D. Squash

View Answer

Answer: Option A

25. Pete Sampras is related with:

A. Football
B. Hockey
C. Badminton
D. Tennis

View Answer

Answer: Option D

26. The term “double fault” is associated with:

A. Baseball
B. Golf
C. Tennis
D. Bridge

View Answer

Answer: Option C

27. With which of the following games is the term “Deuce” connected?

A. Tennis
B. Cricket
C. Hockey
D. Football

View Answer

Answer: Option A

28. The term “Silly Point” is associated with:

A. Chess
B. Cricket
C. Badminton
D. Football

View Answer

Answer: Option B

29. MaraDona is associated with:

A. Badminton
B. Billiards
C. Cricket
D. Football

View Answer

Answer: Option D

30. The last Soccer World Cup of 20th century was played at:

A. Germany
B. France
C. Canada
D. UK

View Answer

Answer: Option B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 14 =