Thursday , July 16 2020

General Knowledge Questions and Answers Sports

1. With which game is the Aga Khan Cup Associated?

A. Football
B. Hockey
C. Cricket
D. Badminton

View Answer

Answer: Option B

2. The term Grand Slam is associated with?

A. Table Tennis
B. Lawn Tennis
C. Football
D. Hockey

View Answer

Answer: Option B

3. Which of the following countries has hosted the Asian Games for maximum number of times?

A. Indonesia
B. China
C. Thailand
D. India

View Answer

Answer: Option C

4. Champions Trophy is associated with?

A. Hockey
B. Cricket
C. Chess
D. Both A & B

View Answer

Answer: Option A

5. Konica Cup is associated with which of the following sports?

A. Hockey
B. Chess
C. Football
D. Badminton

View Answer

Answer: Option D

6. Wimbledon Trophy is associated with?

A. Lawn Tennis
B. Hockey
C. Football
D. Boxing

View Answer

Answer: Option A

7. Rovers Cup is associated with?

A. Tennis
B. Football
C. Cricket
D. Hockey

View Answer

Answer: Option B

8. The headquarters of International Olympic Committee is at?

A. Lausanne
B. London
C. Paris
D. New York

View Answer

Answer: Option A

9. The Asian Games are organised after every?

A. 3 years
B. 4 years
C. 5 years
D. 6 years

View Answer

Answer: Option B

10. The term “Buterfly Stroke” is associated with?

A. Swimming
B. Wrestling
C. Boxing
D. Judo

View Answer

Answer: Option A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − ten =