Thursday , July 16 2020

Capitals of the Countries Quiz Question Set 1

Capitals of the Countries Quiz Question

Capitals of the Countries Quiz Question MCQs provided below. Prepare yourself before attempt online quiz.

1. The capital of Georgia is:

B. Accra
C. Banjul
D. Berlin

View Answer

Answer: Option A

2. The capital of Eritrea is:

A. Asmara
B. Suva
C. Malabo
D. Nakfa

View Answer

Answer: Option A

3. The capital of Cyprus is:

A. Dili
B. Praha
C. Santo Domingo
D. Nicosia

View Answer

Answer: Option D

4. The capital of Cuba is:

A. Guantanamo
B. San Jose
C. Praha
D. Havana

View Answer

Answer: Option D

Read Also [Countries and Their Capitals]

5. The capital of Germany is:

A. Berlin
B. Banjul
C. Accra
D. Conakry

View Answer

Answer: Option A

6. Czech Republic’s capital is:

A. San Jose
B. Bogota
C. Melnik
D. Prague

View Answer

Answer: Option D

7. The capital of Ethiopia is:

A. La Paz
B. Libreville
C. Malabo
D. Addis Ababa

View Answer

Answer: Option D

8. The capital of Ecuador is:

A. Quito
B. Dili
C. Cairo
D. San Jose

View Answer

Answer: Option A

9. The capital of Croatia is:

A. Bogota
B. Beijing
C. Zagreb
D. Nicosia

View Answer

Answer: Option C

10. The capital of Fiji is:

A. Suva
B. Asmara
C. Malabo
D. Havana

View Answer

Answer: Option A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + four =