Tuesday , December 1 2020

Books on Pakistan MCQs Quiz Questions

Books on Pakistan MCQs Quiz Questions for preparation of Entry Test. Here we provide Books on Pakistan MCQs Quiz Questions about Geography of Pakistan. All these Books on Pakistan Quiz Questions provided in MCQs format. Simply prepare your self for reading the question thoroughly. To see answer for each question simply click on the “View Answer” button.

We also recommend you Population of Pakistan MCQs Quiz Questions for test preparation.

Books on Pakistan MCQs Quiz Questions

Books on Pakistan Quiz Questions MCQs for preparation of Entry Test. You simply prepare the given below test. To check your knowledge about Microsoft Access. For Answers simply click on the answer button and follow us on Facebook.

Read Also [Geography of Sindh Quiz Questions MCQs]

1. Who is the author of “The Nations’s Voice”

A. Dr. Waheed Ahmad
B. A.A Rauf
C. Dr.Z.H. Zaidi
D. Syed Sharifuudin Pirzada

View Answer

Answer: Option A

2. “Jinnah of Pakistan” was written by:

A. K.B Saeed
B. Stanley Walport
C. G. Allama
D. Dr. Hassan Askari

View Answer

Answer: Option B

3. Who is the author of “Modern Muslim India and the birth of Pakistan”?

A. Khalid B Saeed
B. Mushtaq Ahmad
C. S.M Ikram
D. S.M. Burk

View Answer

Answer: Option C

4. Who wrote “Friends not Masters”?

A. Ayub Khan
B. Z.A. Bhutto
C. Gen. Ziaul Haq
D. Khalid B. Saeed

View Answer

Answer: Option A

5. Who wrote “Struggle for Pakistan”?

A. I.H. Qureshi
B. Mushtaq Ahmad
C. S.M. Burk
D. Stanley Walport

View Answer

Answer: Option A

6. Who is the author of “Political System of Pakistan”?

A. Mushtaq Ahmad
B. Khalid B. Saeed
C. G.W. Chaudhry
D. Benzir Bhutto

View Answer

Answer: Option B

7. Who wrote “Muslim League Yesterday & Today”?

A. Dr. Safdar Mahmood
B. A.B. Rajput
C. Anwar H. Sayyed
D. G. Allana

View Answer

Answer: Option B

8. Who wrote “Ulema in Politics”?

A. I.H. Qureshi
B. Hafeez Malik
C. C.M. Naeem
D. Matlub-ul-Hasan Syed

View Answer

Answer: Option A

9. Who is the author of “Iqbal Poet-Philosopher of Pakistan”?

A. Tehsin Firaqi
B. K.B. Saeed
C. Dr. Sohail Malik
D. Hafeez Malik

View Answer

Answer: Option D

10. Who wrote “The Republic of Pakistan”?

A. Muhammad Umar
B. Mushtaq Ahmad
C. I.H. Qureshi
D. Hafeez Malik

View Answer

Answer: Option A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 16 =